Ga direct naar de inhoud

U ziet deze tekst omdat uw browser de stylesheet niet heeft kunnen laden, of omdat uw browser geen web standaarden toestaat, zoals het zou moeten.

Wij adviseren Mozilla Firefox! Het is een geweldige standards-compliant, open-source, gratis web browser.

Een andere optie is dat uw huidige browser wordt geupdate


Copyright © 2012 door Royal Inn Suriname Hotel & Leisure N.V. Alle rechten voorbehouden

Winkelcentrum en Transport

Royal Inn Hotel & Casino is gevestigd in het hart van het winkelcentrum van Paramaribo. Hierdoor is elke andere locatie in en rondom Paramaribo vrij eenvoudig bereikbaar.

Het hotel is omringd door verschillend winkels van uiteenlopende branches. Zo vindt u er talloze souvenirwinkels, restaurants, kledingwinkels, barretjes, terassen, etc.

Het kleurrijke nachtleven van Suriname is eveneens lopend of per taxi gemakkelijk bereikbaar. Ons personeel is graag bereid om u informatie hierover te verstrekken of u aanbevelingen te doen.

Via onze baliemedewerkers kunt u diverse tours en excursies boeken naar adembenemende oorden in het binnenland of andere wonderschone gebieden in Suriname. Royal Inn Hotel heeft samenwerkingsverbanden met diverse gerenomeerde en geregistreerde touroperators die garant staan voor veilige en verzorgde trips.

Indien u er niet voor kiest de verschillende plaatsen lopend te bezoeken dan kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer, waarvan de verschillende eindstations in en  rondom de straten van het hotel gelegen zijn. Ook kunt u  gebruik maken van de taxi's die 24 uur per dag beschikbaar zijn en voor het hotel klaar staan om u van dienst te zijn.